Extra’s

Diverse DJ’s
Van top 40 tot …..

Fakirshow:
Een show die ook na langere tijd nog altijd verwondering en ongeloof teweegbrengt, een boeiend stukje spektakel met vuur eten, vuur spuwen, glas en spijkerbed en het door steken van het lichaam op diverse plaatsen met stalen pennen. Isam straalt oosterse mystiek uit maar er zijn toch ook enkele sprankeltjes humor in deze spectaculaire show verwerkt.

Schoenpoetser:
Een Arabische schoenpoetser die met veel humor en weinig poetsen zijn rondjes doet, ondertussen probeert hij als bijverdienste “vliegende tapijten” en ingestraald water aan de man te brengen.

Tattoo shop:
Een decoratieve animatie met kraam waarbij uw gasten voorzien worden van tijdelijke tatto’s.

Slangen animatie: (max. 2 maal 30.min.)
Slangenanimatie twee maal dertig min. een tijgerpython, aanraken en op de schouder dragen of met deze prachtige dieren op de foto. Met begeleiding door man of vrouw in oosters kostuum. Bij afname van meerede shows hebben wij de mogelijkheid U aantrekkelijke kortingen te bieden

 
 

Wij maken gebruik van Cookies op de website van Syriana.nl

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.