Informatie

Een restaurant met een Syrische – Libanese keuken. Een nieuw begrip in de keuken. De Syrische- Libanese keuken blijft mensen verrassen, sinds dit voor vele mensen een onbekend begrip was. De smaken zijn een klasse apart en een nieuwe culinaire smaakmaker. De keuken is erg geliefd omdat deze uit vele voorgerechten genaamd maza’s bestaat. Deze zijn erg vergelijkbaar met de Spaanse tapa’s.

Er zijn vele verschillende soorten maza’s waar u overspoeld door wordt. Vooral omdat elke maza zijn unieke smaak heeft. Er is dus voor iedereen wel een maza die hij/zij lekker vindt. Een uitstekende keus voor vrienden en familie. Wij noemen de maza’s ook wel gezelligheidsgerechten of finger food.

In onze keuken wordt met ambitie en enthousiasme gewerkt aan eigentijdse en originele
hoofdgerechten. Alleen verse producten passeren onze keuken op weg naar U.

Het restaurant is voor U en familie, vrienden en zakenpartners sfeervol ingericht met voldoende ruimte om met z’n allen te dineren.

Het meest romantische deel van heel restaurant Syriana is de serre. Deze is met zijn glazen koepel en sprankelende verlichting een rilling over de ruggengraat. Op elk tijdstip van de dag kan er hier gegeten worden met een mooi uitzicht op de molen van Sloten of de paardenboerderij.

De Lounge die op de bovenverdieping van restaurant Syriana te vinden is, is na een verbouwing heel uitzonderlijk geworden. Wij noemen het de Oase van genot. Het is ingericht op een Arabische stijl met het thema 1001 nachten en een ideale lounge sinds er alles aan gedaan is om men er zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen. Hiermee willen wij laten zien dat U niet ver weg hoeft te reizen om zich in andere sferen te begeven.

Verder is er de mogelijkheid om een Argile/Shisha(Arabische waterpijp) te roken. Dit is natuurlijk onder toezicht en met behulp van het personeel. Aan de bar zijn er allerlei speciale dranken te verkrijgen. Bij deze dranken kunt U denken aan thee of koffie, vruchtensappen, cocktails,frisdrank , en natuurlijk ook sterk drank,

Restaurant Syriana beschikt tevens over een ruimte waar recepties, vergaderingen, grote diners en zakelijke evenementen plaats kunnen vinden. Deze ruimte bevindt zich op de benedenverdieping van het restaurant. Wij verzorgen voor deze evenementen ook de catering.
Bij een planning voor een evenement word U door ons geholpen om zo een goed beeld te geven aan het geheel. Ook natuurlijk om u wensen in acht te nemen.

Restaurant/Party centrum Syriana beschikt over een parkeerruimte van ca. honderd plaatsen en ligt dichtbij de snelwegen van Amsterdam. Ook is het dichtbij luchthaven Schiphol en zo dus ook een uitstekende locatie om als ‘meetingpoint’ op te geven.

See you at Syriana

 
 

Wij maken gebruik van Cookies op de website van Syriana.nl

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.